Services

Zou je graag de wet- en regelgeving van de medische hulpmiddelen beter willen leren begrijpen, zodat processen effectiever en met meer betrokkenheid worden uitgevoerd? Bijvoorbeeld omdat je merkt dat in de praktijk de regels niet altijd makkelijk te implementeren zijn? 

Ben je benieuwd naar wat de nieuwe wetgeving, die sinds 2017 van kracht is en sinds 2021 volledig geïmplementeerd dient te zijn, voor veranderingen met zich mee heeft gebracht? Zodat je in staat bent de veranderde processen in kaart te brengen die voor jou van toepassing zijn?

  • Door middel van mijn trainingen help ik je ontdekken en ervaren hoe een proces werkt en hoe je dit kunt vertalen naar de praktijk.
  • Je kunt mij ook betrekken om samen naar de specifieke vraagstukken te kijken en het proces op maat in kaart te brengen tijdens een adviesgesprek
  • Kom je er niet uit of besteed je het werk liever uit? Dan kan je mij als consultant  inhuren om de werkzaamheden te begeleiden. 
shutterstock clinical hands together
texture rianne tooten
rianne advies gesneden
texture rianne tooten

Werkwijze

Met mijn kennis en ervaring draag ik bij aan een wereld waarin samen wordt gewerkt vanuit creativiteit, openheid, betrokkenheid en vrijheid. Dit doe ik door samen met de organisaties, teams, professionals te kijken naar de vraagstukken die er voor hen liggen en hen te helpen bij het vinden van de weg binnen deze gecompliceerde wereld van de wet- en regelgeving van medische hulpmiddelen en de praktische implementatie daarvan in de realiteit. 

In deze situaties gaat het in de basis om het vertalen van de wet- en regelgeving naar een praktisch uitvoerbaar proces. Door de praktische vertaling breng ik de essentie in beeld. Dit vraagt om praktisch en creatief denkvermogen en het zien van mogelijkheden om vorm te geven aan die vertaalslag. Bijvoorbeeld door de casuïstiek maar vooral door de essentie van de inhoud zichtbaar te maken en op een praktische en creatieve manier toegankelijk te maken voor diegene die er iets mee moeten doen. Precies daar kom ik in het vizier!

"Met een goede dosis gezond verstand kan je van de wet- en regelgeving een effectief proces maken wat werkt in de praktijk"

Scroll naar top