Services


Wilt u de wet- en regelgeving rondom medische hulpmiddelen beter begrijpen, zodat processen effectiever en met meer betrokkenheid worden uitgevoerd? Bijvoorbeeld omdat je merkt dat de regels in de praktijk niet altijd even eenvoudig te implementeren zijn? Ben je benieuwd naar de veranderingen die de nieuwe wetgeving, die sinds 2017 van kracht is en vanaf 2020 volledig geïmplementeerd moet zijn, gaat brengen? Zodat u de processen die in uw situatie gaan veranderen in kaart kunt brengen? Door mijn trainingen help ik je ontdekken en ervaren hoe een proces werkt, en hoe je dit kunt vertalen naar de praktijk. Ik kan ook betrokken worden en samen met u helpen bij het identificeren van uw specifieke problemen. Tot slot kan ik als adviseur het proces op maat in kaart brengen en begeleiden.

shutterstock clinical hands together
texture rianne tooten
rianne advies gesneden
texture rianne tooten

Werkwijze


Met mijn kennis en ervaring draag ik bij aan een wereld waarin we samenwerken vanuit creativiteit, openheid, betrokkenheid en vrijheid. Dit doe ik door te kijken naar de vraagstukken waar organisaties, teams en professionals mee te maken hebben en hen te helpen hun weg te vinden in de ingewikkelde wereld van wet- en regelgeving op het gebied van medische hulpmiddelen en de praktische uitvoering daarvan. In deze situaties gaat het in principe om het vertalen van wet- en regelgeving naar een werkbaar proces. Door de praktische vertaling breng ik de essentie in beeld. Dit vereist praktisch en creatief denken en het vermogen om mogelijkheden te zien die de vertaling vormgeven. Bijvoorbeeld door concrete casussen te maken, maar vooral door de essentie van de inhoud, zichtbaar en toegankelijk op een praktische en creatieve manier voor wie er iets mee moet. Dat is precies waar ik binnenkom!

"Met een goede dosis gezond verstand kan je van de wet- en regelgeving een effectief proces maken wat werkt in de praktijk"

Scroll naar boven